ccllaarraa

Min blogg handlar om mig min vardag och smink.

Sjuk:*

Allmänt Permalink0
idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk idag, när jag vaknade så hade jag ont i huvudet och så är jag JÄTTE förkyld.
För några dagar sen så sa jag att någon gång när jag är sjuk ska jag nörda Lizzie Mcguire så det tänker jag göra idag. Det kanske är lite töntigt att jag tittar på det men jag tycker det är bra, haha.
Vi hörs:)
 

Mina mascaror!

Allmänt, Smink Permalink0
Nu tänkte jag visa mina mascaror och så ska jag prata lite om dom.
Maybelline newyork, the rocket mascara.
Den här mascaran är väldigt bra, man får lagom med volym men inte så mycket längd men man får separerade fransar. Den här köpte jag på KICKS.
 
                              Isadora, build up mascara.
Den här mascaran tycker jag är ganska så bra men den är inte världens bästa, man får långa och fina fransar men den är inte så jätte vattenfast, om det regnar eller nåt så rinner allting av och det svarta går inte att få av från huden utan man måste använda sminkborttagning.
Den här köpte jag på H&M.
 
Maybelline newyork, The colossal cat eyes mascara.
 Den här mascaran har en böjd borste och det tycker jag är mycket enklare än med en vanlig rak borste, man får bra längd och separerade fransar men man får lite klumpar om man tar för mycket men annars så är den bra, och det är min favorit mascara just nu.
Den här köpte jag på Lindex.
 
Maybelline newyork, Great lash mascara.
Den här mascaran tycker jag vädigt mycket om för borsten är väldigt liten men man får jätte fina fransar, det finns nog inget dåligt om den tror jag.
Den här köpte jag på Lindex.
 
    Maybelline newyork, Big eyes mascara.
 Det som jag tycker är bra med den här mascaran är att det finns två olika sidor, en för överfransarna och en för underfransarna, det som är dåligt är att man får inte så mycket i så den håller inte lika länge som dom andra kan göra men för övrigt så är den väldigt bra.
Den här köpte jag på KICKS.
 
               Glossybox, It`s so big
 Jag har inte använt den här så mycket men när jag har använt den så tycker jag att den är bra, men fransarna blir inte så långa men det gör ingenting.
Den här fick jag ur Glossybox.
 

Det var då alla mina mascaror och jag hoppas att ni gillade det:)

Första dagen avklarad!

Allmänt Permalink0
Idag var det då första skoladagen för mig och jag var väldigt spänd och så. Först så åkte vi då buss och sen åkte vi färja och sen får man välja om man vill åka buss upp till skolan eller om man vill gå så vi bestämde att vi skulle åka buss men så blev det inte för vi visste inte vilken vi skulle ta så vi fick gå upp istället. Sen när vi kom till skolan så skulle vi gå in i Aulan och prata lite och så skulle vi delas in i våra nya klasser. Sen skulle vi mingla typ så då fick vi popcorn och cider i stora salen, vi gjorde det för att lära känna varandra lite bättre typ.  Och sen skulle vi gå upp till vårat klassrum. Sen skulle vi berätta vad vi hette så vi gjorde namnlappar så alla visste vad alla hette, sen så åt vi lunch och det blev pyttipanna och det tycker jag inte är så jätte gott. Sen hade vi en timmes rast så det var ganska skönt men vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, haha. Efter rasten så skulle vi ta kort på oss själva så skulle lärarna ha det i deras lärarrum tror jag? Och sen så fick vi lite papper och sen slutade vi 13:50.
Så var min första dag i sjuan och det var ganska roligt första dagen men man vet aldrig om det blir så i fortsättningen, haha.
 
Vi hörs:)
 
 
 
Till top